Användarprofil

Uppgifter
Användarnamn
Email
Besök -
Hemsida Ingen
Plats (stad)
Senaste besök 01:00 - 1:a Januari 1970
Poster i forumet
Varningar
Grupp
Medlem sedan 01:00 - 1:a Januari 1970
Artiklar och filer
CD Spelare Program - GUI Program
GobbEdit 1.1 Program - GUI Program
SvaNote Program - GUI Program
SvanUlf Password Generator Program - GUI Program

Avatar


Presentation av

Den här användaren har inte skapat någon personlig presentation.

Senaste inläggen i forumet

CD Spelare
Detta är troligtvis den minsta CD-spelare som finns till Windows och den har inga häftiga finesser alls... dock lägger den sig ovanpå alla andra fönster och är tillräckligt liten för att inte vara ivägen så man kan ha lite nytta av den ändå.

Postad 20:53 - 25:e Maj 2005
SvaNote
SvaNote är ett litet program för att göra anteckningar. Dessutom är det det allra första programmet jag skrev till Windows... här är dock version två vilket har den fantastiska möjligheten att spara det man skrivit. ;-) Skillnaden mellan SvaNote och Anteckningar är att man i SvaNote kan välja att lägga programmet ovanför alla andra fönster. Texten i READ.ME-filen är något föråldrad. :-P

Postad 20:49 - 25:e Maj 2005
SvanUlf Password Generator
Fullständigt menlöst program som slumpar fram lösenord som man kan använda till e-post, hemsidor, inloggningar till operativsystemet m.m. m.m.

Postad 20:36 - 25:e Maj 2005
GobbEdit 1.1
Detta program är till för spelledare för att hålla reda på karaktärer till rollspelet Vampire och då främst till lajv. Mycket mer specialinriktat än så kan väl ett program kanske knappast bli men eftersom jag själv tidigare har lajvat rätt mycket Vampire så tyckte jag att det var lite skoj att göra. Programmet sparar alla karaktärer i .TXT-format och ställer upp alla data snyggt och prydligt så att man kan titta på det även i notepad utan att kräkas. :-)

Postad 20:29 - 25:e Maj 2005

Skicka meddelande
Läs s blog