Användarprofil

Uppgifter
Användarnamn
Email
Besök -
Hemsida Ingen
Plats (stad)
Senaste besök 01:00 - 1:a Januari 1970
Poster i forumet
Varningar
Grupp
Medlem sedan 01:00 - 1:a Januari 1970
Artiklar och filer
Den här användaren har inga artiklar eller filer

Avatar


Presentation av

Den här användaren har inte skapat någon personlig presentation.

Senaste inläggen i forumet

Programspråk & Mjukvara i VW bilar?
Ok.

Jag ville nämligen utveckla en mjukvara för Windows/MacOS, där man kan ladda upp olika data från min bil till en server, och från servern till PCn. Typen av data kan vara "antalet körda mil", "bensinförbrukning", etc.

Man skulle också kunna föra över multimediafiler från PCn hemma till bilen mha denna mjukvara. Då laddas filerna upp till en server, som bilen sedan automatiskt laddar ner till sin egen hårddisk. På så sätt slipper jag ta med mig en massa cd skivor, usb minne el dyl, när jag behöver musik/film i bilen.

Saken är den att jag inte vill ha detta som ett "extern system", med "synlig" tillsatt hårdvara, utan att det på något sätt skulle gå att integrera med det system som idag redan finns, om så möjligt?

Tack!

Postad 22:49 - 1:a Juli 2008
Programspråk & Mjukvara i VW bilar?
Hej!

,,r det någon som har koll på vilket programmeringsspråk som används för all den mjukvara som återfinns hos VW, AUDI eller SKODA bilar?

Vet någon vilken typ av uppkoppling dessa bilar har mot nätet? Finns det någon uppkoppling överhuvudtaget? Skulle det vara enkelt att koppla upp bilens "dator" mot en extern server/databas?

Tack!

Postad 16:09 - 30:e Juni 2008

Skicka meddelande
Läs s blog