Användarprofil

Uppgifter
Användarnamn FunkyChicken
Email
Besök 1195
Hemsida Ingen
Plats (stad)
Senaste besök 09:35 - 24:e September 2012
Poster i forumet 800
Varningar 0
Grupp Nyhetsredaktör
Medlem sedan 20:04 - 7:e Januari 2004
Artiklar och filer
Lödguiden Artikel - -vrigt
Ubåtskrig Program - Spel

Foto

Foto av FunkyChicken

Avatar


Presentation av FunkyChicken

Hej!

Senaste inläggen i forumet

"Skapa ny trad"

Självklart kommer det att bli fixat.Postad 20:14 - 29:e December 2010
Skapa installation CD-
Lägg till ett Setup & Deployment project till din solution.

Postad 18:12 - 20:e Juni 2010
spela upp mp3-filer
Annars kan du köpa en mp3-spelare...

Postad 23:06 - 19:e Mars 2010
Datorn startar inte
Titta i manualen till ditt moderkort efter felkoder, t.ex. ljudsignaler eller andra indikationer som det ska ge ifrån sig när något är på tok, och se om du kan identifiera dem när du försöker starta datorn.

Postad 21:39 - 2:a Mars 2010
Programmering = Svår matte?
Du ska absolut satsa på det du tror att du skulle ville göra i framtiden. Många väljer kanske en utbildning efter vad föräldrarna förväntar sig, eller för att de inte vågar följa sina drömmar... och ångrar sig grymt sen. Natur är den bästa gymnasielinjen, inget annat ger så många möjligheter i framtiden. Välj det och plugga hårt så kan du bli vad du vill. Det värsta som kan hända är att du inte hänger med i matten tex och då är det bara att byta till samhäll eller whatever efter ett tag. Det är inga problem att byta program, kanske får du läsa några extra kurser sen för att komma ifatt på det du byter till men det är inget som spelar roll i längden och då har du i alla fall försökt.

Så gå natur ett år och börja sedan på pilotutbildningen i Västerås eller Arvidsjaur. Min syster gick i Västerås och den utbildningen kan verkligen rekommenderas, det är en väldigt bra skola. Du kan fortfarande plugga vidare och bli programmerare efteråt om du skulle vlja det, men är du det minsta flygintresserad så är en (i princip gratis, staten betalar!) pilotlicens något du kan ha nytta/glädje av hela livet.

Matten på gymnasiet, särskilt natur, är svår. Men du kommer också ha bättre lärare som kan hjälpa dig mer att utvecklas. Och om du börjar med programmering som hobby så kommer du utveckla din analytiska förmåga och problemlösning!

Postad 23:10 - 24:e Februari 2010

Skicka meddelande
Läs FunkyChickens blog