Forum: Nyutexaminerad utvecklare sökes till spännande tjänst!

Forum huvudsida -> Projekt -> Nyutexaminerad utvecklare sökes till spännande tjänst!

Sidor: 1

Till botten

Hansen 13:29 - 16:e Mars 2012 | Post #1
Medlem
Inlägg: 4


Skicka PM

Är du nyutexaminerad eller studerande inom IT? Söker du en tjänst där du får mycket ansvar och har stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med från början i ett ungt och expansivt succéföretag där du är med och formar företaget? Vi söker dig med engagemang och passion för IT och programmering!

Svenska Folkets Ombud AB är ett entreprenörsföretag som grundades på ett nytt spännande koncept. Vi erbjuder en tjänst där vi hjälper människor att få rätt ersättning från sitt försäkringsbolag mot en provision av ersättningen. Vår tjänst är unik och har sedan starten varit en stor framgång. Folkets Ombud ägs delvis av två av landets mest framgångsrika finans- och IT-entreprenörer som själva byggt upp företag med tusentals anställda. Vilket vi tycker är extra kul då de ser samma potential i oss som i deras egna företag.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att vidareutveckla och anpassa vårt CRM system: Microsoft Dynamics CRM Online. Tjänsten är till cirka 20% programmering och till 40% anpassning av CRMet med färdigutvecklade verktyg. Resterande 40% går ut på att jobba fram kreativa systemlösningar för att effektivisera företagets verksamhet. Utöver utveckling och anpassning i själva CRMet kommer du också att arbeta med till exempel Outlook och Sharepoint integrationer.

Då vår verksamhet och dess processer är unika behöver hela verksamheten arbeta gemensamt för att hitta innovativa lösningar. Du kommer därför att arbeta en del i team för att ta fram lösningar och sedan mycket självständigt för själva implementeringen. Du kommer att få mycket ansvar samtidigt som du får två skickliga och seniora CRM gurun som mentorer.

Den vi söker samt kompetenskrav
Vi söker dig som kan programmera JavaScript och som har kännedom inom C# .NET. Du behöver inte vara en ninja på programmering men du är en jäkel på IT i allmänhet. Vi förväntar oss inte att du ska kunna vårt CRM eller alla produkter vi använder från början, utan att du lär dig mycket längs vägen och helt enkelt prövar dig fram. Därför kan du som till exempel är nyutexaminerad eller student inom relevant IT utbildning vara den vi söker.

Det viktigaste av allt är att du är en kreativ problemlösare som har en stor passion för programmering och IT. Du är en driven ’doer’ som löser problem på egen hand och som trivs med mycket ansvar. Som ett entreprenörsdrivet företag vet vi att det handlar om hitta personer med passion och engagemang. Därför lägger vi större tyngd på dig som person snarare än ditt CV.

Vad vi erbjuder
Vi vill att du ska vara med och forma vårt företag, därför kan vi erbjuda rätt person ett delägarskap i bolaget. Den här tjänsten medför mycket ansvar, utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi har en öppen företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar där vi värdesätter kreativitet och ansvarstagande högt. Hör av dig om du är intresserad av en spännande och rolig tjänst med hög utdelning!

Anställning: Heltid eller deltid vid sidan av studierna, tillsvidareanställning
Flextid: Ja
Arbetsplats: Stockholm stad, Kungsholmen
Tillträde: Snarast möjligt och gärna omgående

Låter det intressant? Skicka då omgående din intresseanmälan till jobb@folketsombud.se eller ring Patrik Hansen på 0700 90 40 47.


Sidor: 1

Forum huvudsida -> Projekt -> Nyutexaminerad utvecklare sökes till spännande tjänst!
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen